plmq
2 Posts
wrote on 10.02.15 at 14:49
Link to this post
Hi,

I recorded songs from http://www.netiraadio.ee:8000/kuldsedajad
In settings, I switched on "postprocessing"/"write tags to recorded songs", and put %t in "Title" field.

The problem is that the title tag actually written to the mp3 gets incorrect (streamwriter replacess letters with "?", it seems it doesn't recognize special charecters).

(note: File names of the mp3 files are ok (again i use %t))

Thanks
 
alex
2422 Posts
wrote on 10.02.15 at 17:26
Link to this post
I took a look at it, it looks like AudioGenie (the DLL used for tagging) does not handle this right, so there is not much I can do about… sorry:-|
LG/Best regards, Alex

"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations."
- George Orwell

D1734FA178BF7D5AE50CB1AD54442494
 
Yo24hua
722 Posts
wrote on 10.02.15 at 17:54last edited by Yo24hua on 10.02.15 at 17:54
Link to this post

This is a problem with Regular Expression, stream sends never "ARTIST - TITLE" Format!

You must set following to "Stream settings -> Recordings -> Advanced" in "Regular Expression to add" field:

(?P<t>.*)(?P<a>.*)

That "(?P<a>.*)" parameder definition will be ignored internal but must set!


Legalität, Radio Verzeichnisse, Diskographie Verzeichnisse, Reguläre Ausdrücke, Videos...:
Yo24hua's streamWriter Special: > > > https://sites.google.com/site/yo24hua < < <

Alles mit Ruhe & Muse, denn Unmöglich sind nur die Dinge, die man nicht tut!
Befreie dich, Befreie dich, Befreie dich und du wirst deinen Weg finden!
··· ¥oæhua ···