SidecarBob
29 Beiträge
schrieb am 20.05.17 um 19:35 Uhr
Link zu diesem Post
I use SW to record radio programmes that are from 1 to several hours long and then use the built in player to listen to them while I am working in my shop. When I am done in the shop I click the pause button and, until about a week ago, when I came back I clicked the pause button and it started playing again.

Now most times when I pause it and click for it to resume after more than about 5 minutes it plays less than a second of the track it was playing and then skips to the next track.

I am running SW 5.4.0.2 with Win10 14393.1066
 
SidecarBob
29 Beiträge
schrieb am 19.08.17 um 19:00 Uhr
Link zu diesem Post
This behaviour seems to have stopped happening. Thanks.
 
SidecarBob
29 Beiträge
schrieb am 02.10.19 um 21:30 Uhr
Link zu diesem Post
This has started happening again exactly as I described 2 years ago. I am currently using Version 5.5.0.0 "Vivo" build 787 (I checked a few minutes ago and there it said "No newer version was found".
 
alex
2414 Beiträge
schrieb am 07.10.19 um 10:57 Uhr
Link zu diesem Post
This sounds hard to reproduce.. Can you send me the file you have been playing? I can take a look at it…
LG/Best regards, Alex

"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations."
- George Orwell

D1734FA178BF7D5AE50CB1AD54442494
 
SidecarBob
29 Beiträge
schrieb am 08.10.19 um 20:46 Uhr
Link zu diesem Post
It did it on a number of files but like before it seems to have stopped happening.